مربای_کامکوات
کامکوات ها رو تمیز آب میکشیم وجاهایی ک دونه های سیاه داره رو تمیز میکنیم .و۳ بار میریزیم تو اب جوش و چند جوش ک زد تو آب کش ریخته وسریع تو آب یخ میریزیم .(بلانچ کردن).حداقل ۳ بار تکرار میشه بعد ۱ ساعت تو اب سرد گذاشته وتو این فاصله شربت رو قوام میاریم ب ازای هر یک کیلو کامکوات .یک کیلو شکر و ۳ تا ۴ لیوان آب و ی قاشق آبلیمو .
بعد از ی ساعت و قوام آمدن شربت میوه رو میریزیم تو شربت ویک ربع تا نیم ساعت میجوشه و مربا اماده هست .
مربا بعد از ۲۴ ساعت شربت رو ب خودش جذب میکنه .تا یادم نرفته ی روشی هم میگه بعد از ریختن میوه توی شربت کافیه یکی دو جوش ک زد زیر مربا خاموش بشه.
نوش جون