خانه
74.9K

انواع مربا

  • ۰۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مربای_کامکوات

    کامکوات ها رو تمیز آب میکشیم وجاهایی ک دونه های سیاه داره رو تمیز میکنیم .و۳ بار میریزیم تو اب جوش و چند جوش ک زد تو آب کش ریخته وسریع تو آب یخ میریزیم .(بلانچ کردن).حداقل ۳ بار تکرار میشه بعد ۱ ساعت تو اب سرد گذاشته وتو این فاصله شربت رو قوام میاریم ب ازای هر یک کیلو کامکوات .یک کیلو شکر و ۳ تا ۴ لیوان آب و ی قاشق آبلیمو .

    بعد از ی ساعت و قوام آمدن شربت میوه رو میریزیم تو شربت ویک ربع تا نیم ساعت میجوشه و مربا اماده هست .

     مربا بعد از  ۲۴ ساعت شربت رو ب خودش جذب میکنه .تا یادم نرفته ی روشی هم میگه بعد از ریختن میوه توی  شربت کافیه یکی دو جوش ک زد زیر مربا خاموش بشه.

     نوش جون

    انواع مربا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان