خانه
74.9K

انواع مربا

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دلیل شکرک زدن مربا:

    وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند برای رفع آن کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند.

    .

    چرامربا کپک می زند

    هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان