مربای لیمو ترش
ما که برای آبلیمو لیمو ترش میخریم اول آبش و میکشیم بعد لیمو ها رو یکی یکی هسته هاشو در میاریم و مرتب میکنیم بعد میریزیم تو قابلمه و آب میریزین روش و شعله رو روشن میکنیم تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد و یکم پخته شد آبش و عوض میکنیم. چند بار این کار تکرار میکنیم تا لیمو ها هم پخته بشه هم تلخیش بره. وقتی که دیدین تلخیش کاملا رفته میریزین تو آب سرد و میزارین 1 روز بمونه تو آب. چند بار هم آب و عوض میکنین. حالا شربت و درست میکنین برای 2لیوان شکر 1 لیوان آب . مقدارش هم مونده به لیموهاتون. شربت و که آماده کردین بعد لیمو ها رو یکی یکی میریزین تو شربت و باز بزارین بجوشه و لیمو ها شیره رو جذب کنن. مربای شما آمادست