کیک مرغ و گردو
سینه مرغ پخته شده چرخ شده یا ریز شده 2 عدد گردوی پودر شده 100 گرم پیازچه ریز شده 2 پیمانه سس مایونز 3 پیمانه ماست خامه ای 2 پیمانه خامه 200 گرم نان تست 18 عدد نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم طرز تهیه:سس مایونز/ماست خامه ای و خامه را با هم مخلوط کرده و به 2 قسمت تقسیم میکنیم.یک قسمتش را کنار گذاشته و نیمه دوم را با سینه مرغ/گردو و پیازچه و نمک وفلفل و آبلیمو خوب مخلوط میکنیم.قسمت قهوه ای دور نانهای تست را با قیچی میگیریم.6 عدد نان را در یک سینی مناسب و در کنار هم در 2 ردیف می چینیم.نصف مایه سالاد را روی نانها پهن میکنیم و کاملا میپوشانیم سپس یک لایه نان دیگر روی آنها میچینیم و بقیه مواد را هم روی نانهای ردیف دوم ریخته و کاملا پخش میکنیم تا روی همه نانها کاملا پوشیده شود.دوباره یک لایه دیگر نان میچینیم و کمی فشار میدهیم تا لایه ها به هم بچسبند بعد سسی را که کنار گذاشته بودیم را روی ردیف سوم نانها میریزیم و مانند خامه کشی کیک تولد رو و اطراف کیک را با سس آغشته میکنیم و روی کیک را هم به صورت دلخواه تزيين ميكنيم.قبل از سرو حتما به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد خوب به خورد هم و نانها بروند.