آشپزی با مرغ
مرغ با چاشنی سبزی های معطر
مواد لازم برای 4 نفر :
1- مرغ کوچک 2عدد هر کدام یک کیلوگرم (که به دو قطعه خرد شوند)
2- کره 1/2 فنجان
3-جعفری تازه خرد شده 1/2 فنجان
4- پیازچه خرد شده 4 قاشق غذاخوری
5- ترخون خشک 1 قاشق چایخوری
6- نمک و فلفل به مقدار کافی
7-نان تست
8- ترشی زردآلو یا هلو 4 قاشق غذاخوری
این یک نوع غذای بهاری میباشدکه با انواع سبزیهای تازه سرو میشود.شما میتوانید به عنوان چاشنی غذا از سس خردل و ترب کوهی و سس جعفری استفاده کنید.
طرز تهیه :
کباب پز را گرم کنید.مرغ را تمیز کنید و چربی اضافی آن را بگیرید.در کاسه کوچکی کره،جعفری،پیازچه،ترخون ،نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید.پوست مرغ را کمی شل و آزاد کنید بطوریکه تمام سینه مرغ را دربرگیرد.1 قاشق غذاخوری چاشنی کره و سبزی های معطر را بین گوشت و پوست هر نیم مرغ بریزید(جهت لذیذتر شدن ).
باقی مخلوط کره را گرم کنید و مقداری از آن را در دو طرف هر نیمه مرغ بمالید.مرغها را طوریکه پوست آنها به سمت پایین باشد در ظرف نسوزی قرر دهید و به مدت 15 دقیقه روی کباب پز سرخ کنید.مرغها را برگردانید تا پوست آنها به سمت بالا قرار گیرد و آنها را با باقی مخلوط کره که گرم کردید چرب نمایید و به مدت 12 دقیقه دیگر روی کباب پز سرخ کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید. نان تست هایی را که با کره چرب کرده اید در دیس بچینید و 1 قاشق غذاخوری از ترشی زردآلو روی هر قطعه نان بمالید،هرنیم مرغ را روی یک قطعه نان بگذارید و سرو نمایید.