جوجه کباب
مواد لازم برای 4 نفر :
1-سینه مرغ 2قطعه درسته
2-روغن زیتون 1 فنجان
3-سیر 4 حبه که از وسط نصف شود
4-سس سویا 2 قاشق غذاخوری
5-ریحان تازه خرد شده 1/2 فنجان(30 گرم)
6-قارچ تازه خرد شده 8 عدد
7-پیاز(حلقوی خرد شود) 1 عدد
8-نمک و فلفل به مقدار کافی
9-ریحان یا نعناع تازه 3 شاخه برای تزیین
میتوانید این غذا را با سبزی های تازه متنند کدو، فلفل دلمه ای و... سرو نمایید.
اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید آنهرا کاملا خیس کنید و از تماس مستقیم با شعله آتش دورنگه دارید.برای چاشنی کباب میتوانید از سس گوجه فرنگی و یا سس فلفل دلمه ای (که به طور جدا گانه تاپیک سس ها راخواهم زد)ستفاده نمایید.همچنین در صورت تمایل میتوانید جوجه ها را با سیخ روی دیس برنج سرو نمایید.
طرز تهیه :
کباب پز را آماده کنید.سینه را پوست بکنید و استخوان آن را جدا کنید و گوشت آن را به قطعات پنج سانتیمتری خرد کنید که در پایان 22 قطعه گوشت خواهید داشت.
در کاسه بزرگی روغن ،سیر، سس سویا،ریحتن خرد شده و آب نصف لیمو ترش را با هم مخلوط میکنیم و مرغها و سبزیهارا به این مخلط کاملا آغشته کنید سپس به ترتیب مرغها، قارچ و پیازها را به 8 سیخ بکشید و مخلط روغن را نگه دارید.
سیخه را در ظرف نسوزی بچینید و آنطوری که 10 سانتی متر با شعله فاصله داشته باشد روی کباب پز قرار دهید.سیخها را برگردانید و گاهی آنها را با مخلوط روغن چرب کنید و به مدت 12-10 دقیقه سرخ کنید تا کاملا ترد و طلایی شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید. آب باقی لیموترش ها را روی مرغه و قارچ ها بریزید و آن را با سبزی های معطر تزیین کنید و سر نمایید.