مرغ با آلوچه
مواد لازم برای 4 نفر :
1- مرغ 2عدد هرکدام 1/25 کیلوگرمی(که به 4 قطعه خرد شود)
2- کره 2 قاشق غذاخوری (در دمای اتاق باشد)
3- آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
4- آب پونه تازه 1/2 فنجان (125 میلی لیتر)
5- آلوچه 12 عدد
6- آب مرغ 1/2 فنجان (15 میلی لیتر)
7-هویجپوست کنده و خرد شده 2 عدد
8-نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 190 درجه سانتی گراد (375 فارنهایت) گرم کنید.مرغ را تمیز کنید و چربی اضافی آن را بگیرید. دو طرف قطعات مرغ را با کره چرب کنید و روی آنها آویشن بپاشید و طوری که پوست مرغ به سمت پایین باشد در ظرف پیرکس بچینیدو به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
آب پرتقال را در قابلمه ای بریزید و شعله زیر آن زیاد کنید تا بجوشد پس از اینکه به جوش آمد زیر آن را کم کنید و آلوچه ها را در آن بریزید تا به مدت 10-8 دقیقه با شعله ملایم بپزند و نرم شوند.
مرغ را برگردانید بطوریکه پوست آن به سمت بالا قرار گیرد و آب مرغ را در داخل ظرف بریزیدو مرغ را با آن چرب کنید.
آلوچه های پخته را نیز با کفگیر از قابلمه خارج کنید و در ظرف بچینید و 1/2 فنجان از آب داخل قابلمه را در آن بریزید. هویج ها را نیز اطراف مرغ پخش کنید و به مدت 50-40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا ترد شوند و در 10 دقیقه آخر پخت به آنها نمک و فلفل بزنید.
مرغ ها را با آلوچه و هویج مرتب در دیس بچینید و آب داخل ظرف را روی آنها پخش کنید و سرو نمایید.