خانه
6.14K

جایگزین مواد در آشپزی و شیرینی پزی

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۶/۳۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یک لیوان باتر میلک(buttermilk): 
    جایگزین: یک لیوان شیر+یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید(برای 10 دقیقه به مخلوط استراحت دهید) ، و یا یک لیوان ماست ساده

    خامه ترش(Sour cream): یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان ماست ساده
    جایگزین:سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده

    پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان
    جایگزین:سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه

    ملاس (Molasses): یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان عسل
    جایگزین:سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب

    شکر قهوه ای: یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان شکر سفید
    جایگزین:یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل

    شکلات شیرین نشده(unsweetened chocolate):سی گرم
    جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو + 14 گرم کره یا روغن مایع

    کرم تار تار: نصف قاشق چایخوری
    جایگزین:نصف قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو


    self raising flour
    ترکیبی است از موادی که آرد و سبک تر میکنن و باعث آزاد کردن دی اکسید کربن داخل مایه میشن .. هنگام پختن نان یا کیک یا شیرینی فطیر نمیشه و پف میکنه .

    اگه این آرد به طور آماده در دسترست نیست , میتونید یک پیمانه از آرد ساده رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین جایگزین کنید .

     

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان