۱۱:۱۶ ۱۳۹۴/۶/۳۰
تنها در مواد نسخه هاي شكلات، از جايگزيني استفاده نكنيد و مواد گفته شده را به كار گيريد . براي مطالعه نكاتي راجع به تهيه انواع شكلات ها اينجا كليك كنيد.
ليست جايگزينها :
پنير محلي را ميتوان با پنير ريكوتا جايگزين كرد.
كراكر نرم شده يا كفمال را ميتوان با نان خشك نرم شده يا كفمال جايگزين كرد.
1 پيمانه خامه را ميتوان با 8/7 پيمانه شير + 1 ق.غ كره جايگزين كرد.
1 پيمانه دوغ را با 1 پيمانه ماست يا 1 ق.غ آبليمو يا سركه + 1 پيمانه شير ميتوان جايگزين كرد.
۱ قاشق غذا خوری ( ۱۵ گرم ) نشاسته ذرت یا آرد زرت برای سفت کردن corn starch or corn flour را ميتوان با ۲ قاشق غذا خوری ( ۲۵ گرم ) آرد یا ۱ قاشق غذا خوری ( ۱۵ گرم ) نشاسته سیب زمینی یا نشاسته برنج جايگزين كرد.
1 پيمانه شيره ذرت را ميتوان با 1 و 4/1 پيمانه شكر + 3/1 پيمانه آب يا 1 پيمانه عسل جايگزين كرد.
1 پيمانه شير غليظ شده را ميتوان با 1 پيمانه خامه جايگزين كرد.
1 ق.م پودر زنجبيل را ميتوان با 2 ق.م زنجبيل تازه نرم شده جايگزين كرد.
1 ق.م زنجبيل تازه را ميتوان با 2/1 ق.م پودر زنجبيل جايگزين كرد.
2/1 پيمانه پيازچه خرد شده را ميتوان با 2/1 پيمانه پياز خرد شده يا تره فرنگي يا موسير جايگزين كرد.
1 پيمانه سس مايونز را ميتوان با 1 پيمانه خامه ترش يا 1 پيمانه ماست جايگزين كرد.
1 پيمانه ملاس يا شيره انگور را ميتوان با 4/3 پيمانه شكر قهوه اي + 1 ق.م كرم تارتار يا عسل جايگزين كرد.
1 پيمانه شير ترش را ميتوان با 1 ق.غ سركه يا آبليمو + 1 پيمانه شير جايگزين كرد.
1 پيمانه روغن جامد را ميتوان با 1 پيمانه كره ( 225 گرم) جاينگزين كرد.
1 ق.م بيكينگ پودر را ميتوان با 2/1 ق.م كرم تار تار + 4/1 ق.م جوش شيرين جايگزين كرد.
1 ق.غ سركه بالزاميك ( بالساميك ) را ميتوان با 1 ق.غ سركه سيب يا سركه قرمز + 2/1 ق.م شكر جايگزين كرد.
1 پيمانه كره ( 225 گرم ) ميتوان با 1 پيمانه روغن جامد + 4/1 ق.م نمك جايگزين كرد.
2 پيمانه سس گوجه فرنگي را ميتوان با 4/3 پيمانه رب گوجه فرنگي + 1 پيمانه آب جايگزين كرد.
1 پيمانه آب مرغ را ميتوان با 1 پيمانه آب + 1 عدد قرص سوپ ( مرغ ) جايگزن كرد.
1 پيمانه آب گوشت را ميتوان با 1 پيمانه آب + 1 عدد قرص سوپ ( گوشت ) جايگزين كرد.
۱/۲ قاشق چایخوری کرم تارتار cream of tartar را ميتوان با ۱/۲ قاشق چای خوری سرکه سفید یا آبلیمو جايگزين كرد.
1 پیمانه ( ۲۲۵ گرم ) خامه ترش sour cream را ميتوان با 4/3 پیمانه ماست + ۳/۱ پیمانه کره آب شده يا 1 پيمانه خامه + 2 ق.م آبليمو يا 1 فنجان ماست جايگزين كرد.
۱ پیمانه کرم فرش ( creme fraiche ) را ميتوان با 2/1 پیمانه خامه ترش + ۲/۱ پیمانه خامه غلیظ جايگزين كرد.
۱ پیمانه (۱۵۰ گرم ) آرد سبوس دار whole wheat flour را ميتوان با ۱۲۰ گرم آرد معمولی + ۲ قاشق غذا خوری ( ۶ گرم ) سبوس گندم (wheat germ) جايگزين كرد.
۱ بسته یا یک قاشق غذا خوری یا ۷ گرم پودر ژلاتین را ميتوان با 4 ورق ژلاتین یا ۲ قاشق چایخوری آگار آگار جايگزين كرد.
2/1 پیمانه ( ۱۲۰ ml ) گلوکز مایع glucose syrup را ميتوان با 2/1 پیمانه (۱۲۰ گرم شیره ذرت روشن) جايگزين كرد.
۱ پیمانه ( ۲۴۰ ml) عسل honey را ميتوان با 4/3 پیمانه شیره افرا ( maple ) یا شیره ذرت + ۲/۱ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفید جايگزين كرد.
۱ پیمانه ( ۲۲۵ گرم ) پنیر ماسکارپونه mascarpone cheese را ميتوان با 4/3 پیمانه پنیر خامهای + ۴/۱ پیمانه خامه ( با هم با همزن زده شوند ) جايگزين كرد.
۱ پیمانه butter milk را ميتوان با ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو یا سرکه + يك پيمانه شير كه به مدت 5 تا 10 دقيقه در محيط آشپزخانه قرار داده ايد ،جايگزين كرد.
۱ پیمانه شکر قهوهای brown suger را ميتوان با 1 فنجان شكر سفيد + 2 ق.غ عسل يا شيره انگور جايگزين كرد.
۱ قاشق چای خوری ( ۵ ml ) بیکینگ پودر baking powder را ميتوان با ۴/۱ قاشق چای خوری ( ۱ ml ) جوش شیرین + ۲/۱ قاشق چایخوری (۲ ml ) کرم تارتار جايگزين كرد.
۳۰ گرم شکلات تلخ unsweetened chocolate را ميتوان با ۳ قاشق غذا خوری (۵۰ ml ) پودر کاکائو + ۲/۱ قاشق چایخوری ( ۱۲ ml ) کره جايگزين كرد.