خانه
6.13K

جایگزین مواد در آشپزی و شیرینی پزی

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۶/۳۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    خیلی وقت ها خیلی از ما یه عکس یا دستور خوب رو تو اینترنت میبینیم و دلمون میخواد درستش کنیم با کلی ذوق وشوق صفحه رو باز میکنیم و میخونیم و یهو میبینیم یکی دو تا از موادی که واقعا لازم داریم رو نداریم ولی برای هر ماده ای جایگزینی وجود داره که در این پست می بینید


    جوش شیرین:نصف ق چ
    جایگزین: دو ق چ بیکینگ پودر
    ------------------------------
    باتر میلک:یک لیوان
    جایگزین: یک لیوان شیر+یک ق غ آب لیمو یا سرکه سفید(برای 5 تا 10 دقیقه استراحت کند)
    یک لیوان ماست ساده
    ------------------------------
    شکلات شیرین نشده:سی گرم
    جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو + 14 گرم کره یا روغن مایع
    -----------------------------
    پودر کاکائو:سه ق غ (بیست گرم)
    جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو معمولی+ یک هشتم ق چ جوش شیرین
    ----------------------------
    شربت ذرت:یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان عسل
    جایگزین:یک لیوان پودر شکر سفید(مایعی که در کیک هست(مثلا شیر) رت یک چهارم لیوان اضافه تر بریزید)
    ----------------------------
    Cornstarch یا آرد ذرت:یک ق غ(15 گرم)
    جایگزین:دو ق غ آرد معمولی
    --------------------------
    کرم تار تار: نصف ق چ
    جایگزین:نصف ق چ سرکه سفید یا آبلیمو
    ----------------------------
    خامه Half & Half:یک لیوان(240 میل)
    جایگزین:هفت هشتم لیوان شیر پرچرب+ بیست و پنج گرم کره آب شده
    ---------------------------
    Heavy cream:یک لیوان(240 میل)
    جایگزین:دو سوم لیوان شیر پر چرب + هفتاد و پنج گرم کره آب شده
    ------------------------
    خامه ترش(Sour cream): یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان ماست ساده
    جایگزین:سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده
    -------------------------------
    تخم مرغ کامل: یک عدد بزرگ
    جایگزین:دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی)
    جایگزین:دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)
    -------------------------------
    آرد self-rising:یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان آرد معمولی + یک و نیم ق چ بیکینگ پودر+ یک چهارم ق چ نمک
    -----------------------------
    شربت maple: یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان عسل
    --------------------------
    شربت طلایی: یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان شربت ذرت
    -------------------------
    پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان
    جایگزین:سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه
    --------------------------------
    Molasses: یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان عسل
    جایگزین:سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب
    --------------------------------
    شکر قهوه ای: یک لیوان
    جایگزین:یک لیوان شکر سفید
    جایگزین:یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان