انواع ادویه جات و مزاج آن ها
.
ادویه جات مواد معطری هستند که برای رنگ و طعم غذا استفاده می شوند و عموما از طبع گرم و خشک برخوردار هستند و از این رو، نباید در مصرف آن ها زیاده روی کرد.
.
رعایت این امر هم غذا را خوش مزه و خوش رنگ می کند و هم بدن انسان را از این که دچار آسیب یا بیماری شود محافظت می کند. هم چنین از ادویه جات می توان برای تعادل غذاهای سرد استفاده کرد و مزاج آن ها را تغییر داد.
.
زیاده روی در استفاده از ادویه جات ناراحتی کبدی و پوستی را سبب می شود. بر این اساس، ادویه جات باید در حد متعادل و متعارف استفاده شود.
.
ادویه جات نوع مزاج
.
اسطو خودوس ⬅️گرم وخشک
آویشن.⬅️گرم وخشک
بادرنجبویه⬅️ گرم وخشک
برگ بو⬅️گرم وخشک
تخم کافشه⬅️ گرم وخشک
خردل⬅️ گرم وخشک
دارچین⬅️ گرم وخشک
رزماری⬅️ گرم وخشک
زردچوبه⬅️ گرم وخشک
زعفران⬅️ گرم وخشک
زنجبیل⬅️ خيلى گرم وخشک
زیره ⬅️گرم وخشک
سماق ⬅️سرد وخشک
سیاه دانه⬅️ گرم وخشک
فلفل⬅️ گرم وخشک
قهوه.⬅️گرم وخشک
کاکائو.⬅️گرم وخشک
گل گاوزبان.⬅️گرم وتر
تندوری⬅️.گرم وخشک
گلپر..⬅️گرم وخشک
میخک.⬅️گرم وخشک
نشاسته.⬅️سردوخشک
نمک.⬅️گرم وخشک
نمک دریا.⬅️گرم وخشک
هل.⬅️كمى گرم وخيلى خشک
وانیل.⬅️گرم وخشک