لازانياي كدو و بادمجان
مواد لازم : بادمجان متوسط 2 عدد . کدو سبز متوسط 2 عدد . پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 250 گرم
خامه ترش یا ماست 3 قاشق غذاخوری . پنیر پارمسان مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : کدو و بادمجان را به لایه های نازک برش بزنید ، کمی نمک روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا آب اضافی شان خارج شود سپس با آب آبکشی و با دستمال کاغذی خشک کنید و داخل مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند ( نیازی به سرخ کردن کامل نیست ). داخل ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی ان مقداری نمک و فلفل بپاشید سپس مقداری پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید ، لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید و روی ان مجدد کمی پنیر قرار دهید.
بسته به اندازه ظرف 2 – 4 لایه را با برش های کدو و بادمجان و پنیر پوشش دهید ، لایه آخر را با خامه ترش یا ماست بپوشانید و روی آن پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.
ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی لازانیا آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید