مواد لازم سالاد عدس و سس بادام برای 5 نفر :
مواد لازم
عدس
1پیمانه
100 گرم / 340 کالری
سیب زمینی
1عدد متوسط
100 گرم / 75 کالری
هویج
1عدد متوسط
100 گرم / 30 کالری
ساقه کرفس خورد شده
1پیمانه
100 گرم / 13 کالری
کاهو
1عدد کوچک
100 گرم / 17 کالری
زیتون مغزدار
6عدد
100 گرم / 140 کالری
پودرآویشن
1قاشق غذاخوری
100 گرم / 276 کالری
روغن زیتون
4قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
مواد لازم سس بادام :
مواد لازم
بادام زمینی آسیاب شده
یک و نیم فنجان
100 گرم / 564 کالری
سیرله شده
یک عدد
100 گرم / 120 کالری
زنجبیل له شده
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 258 کالری
تمر هندی
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 240 کالری
روغن زیتون
شش قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
آب لیموترش تازه
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 42 کالری
فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری
100 گرم / 22 کالری
طرز تهیه سالاد عدس و سس بادام :
تمام مواد را شسته و بگذارید خوب آب آنها خارج شود، سیب زمینی و ساقه ی کرفس راپخته.
نگینی خورد کنید، کاهو را نیز خورد اما هویجها را رنده کنید.این مواد را با عدس پخته شده.
آویشن و روغن زیتون خوب مخلوط کرده و با سس بادام میل نمایید.
خواص آویشن :
آثار فارماکولوژیک اثر ضد سرفه و خلط آور و ضد اسپاسم این گیاه در مطالعات بر روی حیوانات از عمده ترین آثار آن بوده اند. ضد عفونی کننده، هاضم غذا، ضد سرفه، ضدبو، ضد تشنج، غذا.جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال موثر است.
امیدواریم با تهیه این سالاد عدس خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید