کدبانو :
آشپزی با ماهی
سالاد ماهی با چاشنی پیاز و آبلیمو
مواد لازم برای 4 نفر :
1- فیله ماهی 500 گرم
2- فلفل سبز خرد شده 3-2 قاشق چایخوری
3- سیر خرد شده 1 قاشق چایخوری
4-آبلیموی تازه 1 فنجان (250 میلی لیتر)
5-نمک 1/2 قاشق چایخوری
6-پیاز حلقه حلقه 2 عدد کوچک
7- گشنیز تازه خرد شده 4 قاشق غذا خوری
8- روغن زیتون 1/4 فنجان (60 میلی لیتر)
9- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده 1 یا 2 عدد(به دلخواه)
این ماهی یک نوع پیش غذا محسوب میشود که گوجه رنگ و طعم خاصی به آن میدهد شما میتوانید آن را با برگ کاهو و چیپی سرو نمایید.
طرز تهیه :
ماهی ها را در کاسه ای بگذارید و روی آنها آبلیمو بریزید و بهم بزنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس باقی مواد را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و مجددا به مدت 2-1 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا گوشت ماهی در مایع آن پخته و رنگ آن سفید شود.
ماهی را خنک سرو نمایید.
ماهی را در یخچال بگذاریم تا بپزه؟؟؟ منظورتون اینه که مثل ساشومی خام باشه و طعم بگیره؟ ننوشتید چه نوع ماهی برای اینکار خوبه؟ آخه این موادی که گفتید هیچ کدوم طعم دهنده قوی نیست که؟!