کژال :
راستش نقش جهان دوتا رستوران سنتی داره که بریانی هر دو رو امتحان کردم ولی بازم بریانی حاج محمود یه چیز دیگه اس. برایانش بصورت کاملا سنتی طبخ میشه همراه با دوغ و ریحان فراوون.
من نرفتم حاج محمود رو. حدودا کجاست؟
من وقتی دانشجو بودم کلا خیلی با بریونی رابطه نداشتم، بعدها عاشقش شدم.
اون موقع همه ش پولامون رو جمع میکردیم آخر ماه یا آخر فصل میرفتیم خوان گستر هتل جلفا که عالیییی بود غذاش. معمولا استیک و میگو و ... میگرفتیم و Share میکردیم.
خوان سالار اینا هم خوب بودن اما اون خیلی بهتر بود.
یه پیتزایی هم بود توی میر خیلی خوب بود اسمش یادم نیست، یه کباب بناب هم چارباغ بالا بود اونم خوب بود وقتی خیابون نظر و آلفرد رو حسابی بالا پایین میکردیم خسته میشدیم(طبیعتا با پا!) میرفتیم اونجاها(البته بازم ماهی یه بار)