خانه
4.6K

انواع غذای ایرانی

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۷/۱۹
    avatar
    کاربر جديد|22 |53 پست

    شوید پلو

    طرز تهیه همه ی شوید پلوها تقریبا عین هم هستن ولی بعضیا اونو با مرغ و یا با میگو و یا با گوشت قیمه ای و ... طبخ میکنن  و یا علاوه بر شوید نخود سبز یا لوبیا چشم بلبلی را هم داخل برنج  اضافه میکنن بنابراین تصمیم گرفتم یک طرز تهیه از شوید پلو رو برای شما عزیزان بذارم ولی شما خودتون مختارین هر کدوم از مواد رو که داخل شوید پلو خواستین اضافه کنید.
     
    مواد لازم برای 6 نفر:

    شوید تازه ریز خرد شده                                 3لیوان

    برنج                                                          3لیوان

    زعفران دم کرده                                           3قاشق غذاخوری

    سیر                                                          3حبه

    نمک و روغن                                               به مقدار لازم

    ...............................................................................................................................................................................

    لوبیا چشم بلبلی                                          1/5لیوان

    نخود سبز                                                     3 لیوان

    ادویه مخلوط،پدر دارچین ،گل سرخ خشک          به مقدرا لازم

    طرز تهیه : برنج را در مقداری آب ولرم به مدت 30 دقیقه خیس دهید و پس از این مدت بهمراه مقداری نمک و چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نرم شود سپس با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را آبکش کنید که وقتی برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
     
    ته قابلمه ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید و لایه لایه داخل قابلمه را با برنج و شوید خرد شده پر کنید ، در انتها سیرها را خرد کنید و لابلای برنج قرار دهید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب را بهمراه چند قاشق ورغن و زعفران دم کرده به برنج اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد ، پس از پخت برنج را در ظرف بکشید و سرو کنید.
     
    به همراه این برنج میتوانید ماهی ، میگو ، گوشت و مرغ و … سرو کنید ، در صورتی که شوید تازه در اختیار ندارید از 3 قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده کنید.

    برای معطر شدن شوید پلو هم میتونین وقتی دارین لای به لای برنج شوید میریزین از جند حبه سیر هم میتونین استفاده کنین.

    انواع غذای ایرانی

    ویرایش شده توسط فرزانه خانم در تاریخ ۱۹/۷/۱۳۹۴   ۱۶:۳۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان