اینم یه دمنوش بسیار عالی
این نوع چای در کشورهای اروپایی و خصوصا آمریکایی طرفداران بسیاری پیدا کرده
طرز تهیه :
میخک 6 عدد
هل 7 عدد
چوب دارچین 2 عدد
زنجبیل 2 حلقه
پودر رازیانه 1 قاشق
آب 2 پیمانه
شیر پرچرب 2 پیمانه
چای سیاه اقاشق غذا خوری یا 2 عدد چای کیسه ای
عسل
کللیه مواد به غیر از چای ، شیر و عسل را درون ظرفی ریخته و به آرامی به مدت 10 دقیقه حرارت می دهیم به مدت 5 دقیقه حرارت می دهیم سپس چای را اضافه کرده و اجازه کرده و از روی حرارات بر میداریم . چای ماسالا را از صافی عبور داده و در لیوان یا فنجان سرو می کنیم .