خانه
2.03K

انواع غذا با قارچ

  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    قارچ شکم پر و پنیر فتا

    طرز تهیه

    مرحله 1

    قارچ به طور کامل بشویید ،با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم

    مرحله 2

    مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود 5 دقیقه تفت میدهیم با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردن و به مرغ اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم

    مرحله 3

    آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم و به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید

    مرحله 4

    در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با 360 فارنهایت روشن می کنیم

    مرحله 5

    مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم و با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم و روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم نوش جان

    مواد لازم

    200گرم گوشت مرغ75 گرم پنیر فتا10عدد قارچ بزرگ تازه، حدود 750 گرم4 قاشق غذاخوری خامه ترش1 قاشق غذاخوری آردحدود نصف لیوان پنیر موتزارلا خرد شده جعفری خرد شده مقدارینمک و فلفل سیاه و سفید به میزان لازم

    روغن به میزان لازم

    انواع غذا با قارچ

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان