خانه
4.85K

آشپز باشی

  • ۱۶:۱۷   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    طرز تهیه سوفله مرغ و لوبیا (بسیار خوشمزه و شیک) مواد اولیه برای 16 نفر: نان (تورتیلا،لواش یا تافتون) به میزان لازم فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری نمک 1/8 قاشق چای خوری آبلیمو 4.5 قاشق چای خوری مرغ (مرغ کنتاکی خرد شده) مرغ 2 و 1/4 لیوان زیره 1/4 قاشق چای خوری پونه (خشک شده) 1 قاشق چای خوری سیر (رنده شده) سیر 1 قاشق چای خوری کنسرو لوبیا (بدون آب) 1 عدد (یا 1و نیم لیوان لوبیا پخته شده) روغن به میزان لازم فلفل دلمه ای (متوسط - خرد شده) 1 عدد فلفل قرمز (فلفل شیرین متوسط - خرد شده) 2 عدد پنیر پیتزا (رنده شده) به میزان لازم پیازچه (خرد شده) 1/4 لیوان گشنیز (خرد شده) 1/2 لیوان خامه ترش (یا پنیر پیتزا) 200 گرم طرز تهیه: ابتدا مرغ را با مواد دلخواه پخته و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.داخل تابه مقداری روغن گرم کرده و فلفل دلمه ای را ریز کنید و در روغن تفت دهید. فلفل قرمز را نیز اضافه کرده آن را کمی تفت دهید.سیر رنده شده،لوبیا پخته شده و همه مواد به جز پیازچه و گشنیز را به فلفل ها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید و در انتها مرغ ریش شده را به آن اضافه کنید. نان را به شکل دلخواه برش داده و هر قطعه را داخل روغن سرخ کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. ته و کناره های ظرف مقداری نان سرخ شده چیده و روی آن را از مواد پر کنید.روی مواد را با خامه ترش و پنیر پیتزا (یا فقط پنیر پیتزا) پوشانده و گشنیز و پیازچه ساطوری شده بریزید .(میتوانید لایه لایه این کار را انجام دهید یا فقط در یک لایه) سپس به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید . نکات: 1. میتوانید لوبیا پخته را حذف کرده و به جای آن از ذرت پخته شده استفاده کنید. 2. در صورت تمایل مرغ را سرخ کرده یا کبابی کنید. 3. مواد غذا را میتوانید با هر نوع ماده دلخواه (مثل زیتون،ژامبون،گوشت و ...) جا به جا کنید. نوش جان

    آشپز باشی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان