خانه
4.86K

آشپز باشی

  • ۱۶:۲۳   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد اولیه : نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع ۱/۴ فنجان پیاز بنفش (خوردشده) 1عدد رب گوجه فرنگی 1 ق غ سیر (خوردشده) 2 سر گوشت چرخ کرده 450 گرم هویج ریز (خوردشده) ۱/۲ فنجان زیتون سیاه (خوردشده) ۱/۳ فنجان کشمش ۱/۳ فنجان تخم مرغ آب پز (خوردشده) ۲ عدد جعفری (خوردشده) ۲ ق غ برنج 3 پیمانه نخودسبز و ذرت پخته به میزان دلخواه طرز تهیه: برنج رو با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز, فلفل دلمه ای رنگی خوردشده می پزیم.پیاز رو در روغن سرخ میکنیم .وقتی شفاف شد سیر رو اضافه می کنیم و تفت میدیم. گوشت چرخ کرده رو اضافه و سرخ می کنیم. رب رو اضافه می کنیم. کمی آب میریزیم و هویج رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری رو اضافه کنیم.و حرارت رو خاموش می کنیم. برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته رو کف یک کاسه گود می ریزیم.با قاشق سطحشو صاف می کنیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت روش میریزیم .دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.یک ظرف روی کاسه میذاریم و پلوی سه لایه رو توی ظرف برمیگردونیم. میتونیم همه غذا رو یکجا یا پرس پرس در کاسه های کوچیک سرو کنیم. نوش جان.

    آشپز باشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان