خانه
3.16K

شله مشهدی

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۷/۲۸
    avatar
    کاربر فعال|504 |627 پست
    قسمت جالب پخت شله زمانی هست که میخوان گوشتای شله رو ریز کنن ممکنه یک یا دوتا لاش گوسفند رو بریزن داخل یه دیگ وبپزن بعد از پختنش گوشتا رو با دست ریش ریش میکنن که ه این کار رو اقایون انجام میدن البته اقای اشپز هم بالا سرشون که یه وقت کسی به گوشتها دستبردنزنه چون واقعا گوشتش خوشمزه س
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان