طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
مواد اولیه :
4 قطعه نان تست یا نان باگت که به صورت ورقه ای برش خورده
2 قاشق غذاخوری کره
1 فنجان کنسرو تن ماهی
1/4 فنجان کرفس خُرد شده
1/3 فنجان پنیر پارمزان خرد شده
1/4 لیوان سس مایونز
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 فنجان پنیر چدار خرد شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
نان ها را از هر دو طرف کره بریزید و هر طرف را در یک ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شوند سپس آنها را کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط ، تن ماهی ، کرفس ، پارمسان ، مایونز ، جعفری ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید .
نان ها را روی سینی فر قرار دهید.
سالاد تن را روی نان ها ریخته و روی آن را با پنیر چدار بپوشانید .
سینی فرا را به مدت 5 الی 6 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر روی ساندویچ ها کاملا ذوب شوند .
ساندویچ را با جعفری خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.