طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و پنیر
مواد اولیه :
خمیر یوفکا به تعداد لازم
1 عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ ، رنده شده
150 گرم پنیر چدار ، رنده شده
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق چایخوری جعفری تازه ، ریز خرد شده
1/4 فنجان خامه یا شیر
1 تخم مرغ
اسپری روغن
طرز تهیه :
سیب زمینی های خرد شده را در روغن کمی سرخ کنید تا نرم و ترد شود.
کره و پیاز را به سیب زمینی ها اضافه کرده و برای مدت زمان یک دقیقه یا چند دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.
همه چیز را در یک کاسه ریخته و بگذارید خنک شود.
به کاسه پنیر ، خردل ، جعفری و خامه یا شیر را اضافه کنید. آن را خوب هم بزنید.
مواد را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده و داخل خمیر یوفکا قرار دهید .
دو طرف خمیر را به هم فشرده و روی خمیر را با قلمو تخم مرغ زده شده بمالید .
با استفاده از چنگال ، قسمت بیرونی هر خمیر را فشار دهید.
روی یک سینی فر با اسپری روغن بپاشید و روی هر خمیر را مقداری برش دهید .
سینی فر را به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که سمبوسه ای طلایی شوند با دمای 200 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید .
نوش جان