طرز تهیه سیب زمینی خامه ای با بیکن
مواد اولیه :
500 گرم سیب زمینی ریز
250 گرم بیکن ، خرد شده ، سرخ شده و سرد شده
3 عدد تخم مرغ آب پز ، سرد و خرد شده
1 فنجان / 240 گرم سس مایونز
1/4 فنجان / 60 گرم خامه ترش
1 قاشق غذاخوری پیازچه تازه ، خرد شده (به علاوه مقدار اضافی برای تزئین )
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ، ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 پیاز قرمز کوچک ، ریز خرد شده
1/2 لیمو ، فقط آب
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش داده و در یک قابلمه بزرگ با آب سرد و 1 قاشق غذاخوری نمک به مدت 7 الی 10 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند روی حرارت قرار دهید .
سب زمینیهای پخته شده را آب کشی کرده و بگذارید خنک شوند .
در همین حال داخل کاسه ای کوچک ، سس مایونز ، خامه ترش ، خردل ، شکر ، آب لیمو ، پیازچه ، جعفری ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید .
در یک کاسه بزرگتر سیب زمینی های خود را با تخم مرغ ، بیکن ، پیاز قرمز ترکیب کرده و سس را روی آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند .
توصیه می کنم قبل از سرو آن را در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم آن بهتر شود .
نوش جان