طرز تهیه ماهی کبابی
مواد اولیه :
4 عدد ماهی تیلاپیا ( یا هر نوع ماهی به دلخواه )
4/1 پیمانه کره
2 عدد لیموترش بزرگ
2 قاشق غذاخوری پودر سیر
نمک : به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری شوید برای تزئین
13990706260.jpg)
طرز تهیه :
لیمو را به صورت حلقه ای برش دهید.
کره را به صورت تکه های کوچک در آورید.
برشهای کوچکی روی شکم ماهی ها ایجاد کنید.
همه طرف ماهی را با پودر سیر و نمک مالش دهید.
داخل شکم ماهی ها را با کره و برش های لیمو پر کنید.
ماهی ها را روی زغال یا در فر با 220 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که ماهی ها کاملا پخته شوند کبابی کنید .
