طرز تهیه کروکت ژامبون و پنیر
مواد اولیه :
4 عدد سیب زمینی متوسط
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چای خوری پودر سیر
1 بسته ژامبون ( خُرد شده به شکل مکعب )
100 گرم پنیر موزارلا ( خرد شده به شکل مکعب )
2 عدد تخم مرغ
1-2 فنجان پودر سوخاری
طرز تهیه:
سیب زمینی های پوست کنده را بجوشانید تا نرم شوند (حدود 25-20 دقیقه).
سیب زمینی را آبکش کرده و نمک بپاشید.
وقتی سیب زمینی ها کاملاً خنک شدند ، پودر سیر را به آنها اضافه کرده و آنها را له کنید تا بیشتر یکدست شود.
یک قاشق غذاخوری سیب زمینی له شده را جمع کنید و به شکل فنجان درآید.
فنجان سیب زمینی را با حدود یک قاشق چای خوری ژامبون و یک مکعب پنیر پر کنید.
یک قاشق غذاخوری سیب زمینی له شده روی آنها قرار داده و فشار دهید تا به صورت گلوله درآمده و ژامبون و پنیر داخل آن مهر و موم شوند.
در این مرحله گلوله های آماده شده را در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرند.
تخم مرغ ها را داخل یک کاسه شکسته و هم بزنید سپس گلوله های سیب زمینی را داخل کاسه انداخته و آغشته به تخم مرغ کنید.
کروکتها را به آرامی در پودر سوخاری بغلتانید و داخل روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند.
در نهایت کروکتها را روی دستمال یا توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.