طرز تهیه خوراک سیب زمینی با قارچ
مواد اولیه :
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 پیاز بزرگ ( نازک خُرد شده )
2 عدد سیر رنده شده
250 گرم قارچ خُرد شده
4 عدد سیب زمینی متوسط ( خُرد شده به شکل مکعب های یکسان )
3/4 فنجان شیر نارگیل پرچرب یا شیر پرچرب
نمک و فلفل : به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه :
در یک تابه بزرگ و غیر چربی پیازها را داخل روغن به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید .
سپس قارچ و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن ها را بپزید .


سیب زمینی ، نمک و فلفل را به قارچ ها اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن ها را سرخ کنید و گاه هم بزنید.

شیر نارگیل را اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد 15 الی 20 دقیقه بپزند تا زمانی که سیب زمینی ها کاملا پخته شوند .
خوراک را با جعفری تزئین کرده و سرو کنید.
نوش جان
