طرز تهیه پیتزا قارچ
مواد اولیه پیتزا:
4 عدد خمیر پیتزا
نیم کیلوگرم قارچ
2 قاشق غذاخوری کره
150 گرم پنیر بز
2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
1 فنجان پنیر پارمزان
1/2 فنجان سس سزار
نمک : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس سزار :
نصف پیمانه پنیر پارمزان
1 فنجان روغن زیتون
یک چهارم فنجان آب لیمو
2 حبه سیر رنده شده
2 قاشق چایخوری سس خردل
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه سس سزار:
ابتدا سس مایونز، سس خردل، نمک ، فلفل ، سیر و آبلیمو را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید .
روغن زیتون را به آنها اضافه کرده و هم بزنید .
در نهایت پنیر پارمزان رنده شده را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و غلیظ شوند.
طرز تهیه پیتزای قارچ:
روی تابه ای که از قبل گرم شده داخل روغن قارچ ها را تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. کمی نمک به آن اضافه کنید.
روی خمیر پیتزا را با کمی سس بپوشانید سپس قارچ و بعد از آن هر سه مدل پنیر را روی نان بریزید.
پیتزا را 180 درجه سانتیگراد برای حدود 12 دقیقه یا تا زمانی که پیتزا قهوه ای طلایی شود بپزید.