خانه
110K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    گل کلم های سفید و درخشان
    بسیاری از خانم ها همیشه از تغییر رنگ گل کلم پس از پخت در آب شکایت دارند. به این قبیل افراد مژده داده می شود که برای جلوگیری از تغییر رنگ و حفظ سفیدی گل کلم نیز راه های متعددی وجود دارد.
    البته پیش از هر چیز ذکر این نکته ضروری است که گل کلم هایی را باید انتخاب کنید که سطح آنها دارای لکه های قهوه ای نبوده و همچنین سفید و شاداب باشند زیرا این لکه ها حتی پس از پخت، با رعایت نکات زیر نیز تغییر رنگ نخواهند داد:

    1. پس از آنکه گل کلم را در قابلمه ای حاوی آب ریختید، کمی شیر نیز به آن اضافه کنید. پخت گل کلم در محلول شیر و آب، مانع تغییر رنگ آن می شود و خواهید دید گل کلم های پخته شده با این روش، همچنان سفید و درخشان خواهند ماند.

    2. روش دیگر برای ثابت ماندن رنگ سفید گل کلم، ریختن مقداری آب لیموترش یا یک قاشق سوپ خوری سرکه داخل آب آن است؛ با این کار علاوه بر ثابت ماندن رنگ گل کلم، طعم و بوی ناخوشایند حاصل از پخت آن نیز کاهش می یابد.

    3. راهکار دیگر این است که پیش از پخت گل کلم، آن را به مدت یک ساعت و نیم در محلول آب سرد و نمک خیس کنید.

    چند نکته جانبی:
    • برای پخت انواع کلم ها از قابلمه های آلومینیومی استفاده نکنید زیرا باعث تغییر رنگ کلم ها می شود.
    • برای حفظ ارزش غذایی کلم ها و به طور کلی سبزیجات دیگر مانند اینها، بهترین روش پخت، بخارپز کردن است ولی اگر امکان بخارپز کردن برایتان وجود ندارد، ابتدا آب را داخل قابلمه ای به جوش آورده، سپس سبزی را در آن بریزید تا مدت زمان کمتری برای پخت حرارت ببیند.
    • برای اینکه رنگ زیبای کلم قرمز پس از پخت نیز به همان صورت حفظ شود، هنگام پخت، یک قاشق سوپ خوری سرکه به آن اضافه کنید.
    • کلم های برگ را به حالت نصف شده یا چهار قاچ بپزید زیرا پخت خلال شده یا خرد شده آنها در آب، بسیاری از خواص کلم ها را از بین می برد.
    • برای جدا کردن برگ های کلم به صورت سالم ـ به خصوص برای دلمه ـ ابتدا در قابلمه گودی مقداری آب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس کلم را برای یک دقیقه در آب جوش بگذارید و بلافاصله بیرون آورید.
    بعد از اینکه آب آن خارج شد، برگ های نرم شده را به راحتی از هم جدا کنید. این کار را چند بار می توانید تکرار کنید تا برگ های داخلی نیز نرم شده و جدا شوند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان