طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد
تهیه یک پیاز داغ خوشمزه و خوش رنگ زمانی اهمیت پیدا میکنه که برای تهیه غذاهایی مثل آش و کشک بادمجون و … میخواین برای تزیین ازش استفاده کنین.
آماده کردن چیپس پیاز یا پیاز داغ کریسپی، ترد و خوشمزه قلق هایی داره که در این قسمت بهش می پردازیم.
مواد لازم:
پیاز
روغن
زردچوبه یا زعفران ( اختیاری )
طرز تهیه پیاز داغ کریسپی:
بهترین روش خرد کردن پیاز ها خلال کردنه آن هم خلال های یک دست؛ یعنی ضخامتش باید به یک اندازه باشه تا یک دست سرخ بشه.
پیاز ها رو خلالی خرد می کنیم، شسته و در آبکش میریزیم تا آبشون بره.
در روش اول، پیاز ها رو در یک قابلمه ریخته و روشون آب داغ میریزیم و بعد هم روی گاز میذاریم تا آب دوباره به جوش بیاد بعد از جوش آمدن اجازه میدیم چند دقیقه به همون حالت بمونه. یعنی پیازها چند تا جوش بخوره تا نرم بشه.
پیاز ها رو آبکش میکنیم ، در یک ظرف گود روغن ریخته و پیاز ها رو در روغن داغ می ریزیم.
باید کنار گاز بمونید و مدام هم بزنین تا همشون سرخ بشه و ی وقت نسوزه چون حرارت بالاست. بعد از سرخ شدن همه پیاز ها در صورت تمایل کمی زردچوبه یا زعفران روشون بریزین و بعد از کمی تفت دادن آنها رو بردارین روی دستمال بریزین تا روغن اضافه ش خارج بشه … میبینین که چقدر ترد و خوش رنگ شده.
در روش دوم، پیاز ها رو بعد از خلال کردن، در مخلوط آب و یخ فراوان بریزین و بذارین ۱۰ دقیقه ای بمونه بعد هم آبکش کنین و تا پیازها خنک هستن آنها رو داخل روغن ریخته و سرخ کنین.
در هر دو روش پیاز ها حسابی ترد و کریسپی میشن اما روش اول نتیجه بهتری رو داره.
میتونین از زردچوبه یا زعفران هم استفاده نکنین چرا که بدون این ها هم به اندازه کافی خوش رنگ و عسلی میشه.