قسمت سوم ترفندهای آشپزی را در زیر بخوانید:
۱. برای گرفتن شوری برنج کافیه قبل از آبکش کردن برنج به اندازه یک درب بطری نوشابه به آن نوشابه اضافه کنین … شوری از بین میره.
۲. برای جلوگیری از سیاه شدن موزها همیشه بعد از خرید موزها رو از هم جدا نکنین و به همان صورت از قسمت ته موز با سلفون چند لایه ته موزها رو بپیچین با این کار مانع رسیدن هوا به موزها میشین و همین طور موزها برای مدت بیشتری تازه می مونن.
۳. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها روی آنها آبلیمو یا سرکه بریزین … قارچ ها سفید میمونن.
۴. اگر یک خوراک لوبیا خوش رنگ میخواین این بار لوبیا ها رو به مدت ۲۰ دقیقه جدا بذارین در آب بجوشه آبکش کنین و بعد دوباره با پیاز داغ فراوان اجازه پخت بدین تا خوراک جا بیفته میینین که چقدر خوشرنگ شده.
۵. این بار برای شور انداختن خیار شور از بطری نوشابه استفاده کنین البته در این صورت باید از خیارهای کوچکتری استفاده کنین. این بطری ها به دلیل اینکه هوای کمتری میکشه خیارشورها بسیار ترد میشن. بعد از آماده شده خیارشور بطری رو از قسمت بالاش ببرین و بعد برای استفاده به یک ظرف دیگه منتقل کنین.
۶. برای سرخ کردن سیبزمینی اگر میخواهین روغن کمتری مصرف بشه ابتدای کار سیبزمینی ها رو به روغنی که هنوز سرده آغشته کنین و بعد بذارین رو حرارت ملایم سرخ بشه، مصرف روغن کمتر سیبزمینی های تردتر.
۷. یکی از روش های طعم دار کردن و از بین بردن بوی بد ماهی استفاده از سیر و زنجبیل تازه به همراه آبلیمو هست … ماهی رو در مخلوط این مواد به مدت نیم ساعت بخوابونین و بعد با هر روشی که دوست دارین طبخ کنین از بوی بد خبری نیست.
۸. برای طعم دار کردن مرغ و ماهی از دلستر استفاده کنین، برای این کار گوشت ها رو در دلستر به مدت ۲۰ دقیقه استراحت بدین هم بوش از بین میره و هم خوش طعم میشه البته چیز دیگه ای بهش اضافه نکنین.
۹. اگر از قارچ در پیتزا استفاده می کنین برای جلوگیری از آب انداختن قارچ ها آنها رو به صورت ورقه های نازک برش بدین این کار مانع آب انداختن قارچ ها میشه.
۱۰. برای سبز ماندن رنگ سبزیجات بخار پز آنها رو بعد از بخار پز کردن سریع وارد ی ظرف آب یخ کنین. این کار رو حتی برای فریز کردن سبزیجاتی مثل نخود فرنگی ، لوبیا و … به کار ببرین رنگ سبزیجات بعد از مدت طولانی هم در فریزر اصلن تغییر نمیکنه.