فوت و فن آشپزی
نکاتی درباره پختن یک ته چین خوشمزه
١- مرغ را بدون زردجوبه ببزيد تا مزه زردجوبه را به خود نكيرد وهم مزه زعفران بهتر مشخص مي شود و از طرفي مرغ نرم تر مي شود.
٢- از اب مخلوط شده مرغ با ماست استفاده كنيد تا هم مزه ته جين خوشمزه شود وهم اب لازم براي بخار برنج و دم كشيدن ان تامين شود.
٣- از زرده بيشتري استفاده كنيد تا ته جين طعم بهتري بيدا كند و در صورت كرم كردن مجدد ، بوي زحم سفيده از غذا به مشام نرسد
٤- از مايه ماست و تخم مرغ كنارهاي ته جين و روي ان بريزيد تا ته جين انسجام بيشتري بيدا كند و موقع بركرداندن شكل خود را از دست ندهد
٥- از مخلوط كره و روغن مايع استفاده كنيد تا كره نسوزد و طعم كره ته جين را خوشمزه تر مي كند.
٦-برنج ته جين بايد مغز بخت شود ولي له نباشد
٧- ته جين انواع و اقسام دارد ولي روش طبخ انها تقريبا مشابه است.
در اواخر جوش برنج يك تا دو ليوان اب سرد به اب برنج اضافه كنيد تا برنج خوب قد بكشد.
هنكامي كه مايع را داخل ظرف ريختيد و خواستيد مرغ يا بقيه مواد را بريزيد حتما با قاشق و مرحله به مرحله روي مواد را فشرده كنيد تا لايه ها به هم نجسبد.