استفاده از تفاله هویج ، نکته روز کدبانوگری
وقتی با دستگاه آبمیوه گیری آب هویج گرفتید تفاله ها رو دور نریزید اونها رو بسته بندی کنید و در فریزر نگهدارید
۱-وقتی میخواهید فسنجون درست کنید برابر گردوهاتون از این هویج ها استفاده کنید اصلا طعم فسنجونتون تغییر نمیکنه فقط کمی روغن فسنجونتون رنگ هویج میگیره ک انگار زعفرون زدی
۲-وقتی سوپ درست میکنید از این هویج ها بریزید هم زود میپزه هم لعاب میندازه
۳-وقتی کوکو درست میکنید از این هویج ها به مایع کوکو اضافه کنید البته اگر تازه باشه یعنی قبل از گذاشتن توو فریزر بهتره
۴-وقتی مرغ میپزید پیاز رو رنده ی درشت کنید و کمی تفت بدید و از این هویج ها هم اضافه کنید و به مرغتون طعم بدید
۵-وقتی برنج میپزید با این هویج ها ته دیگ هویج درست کنید یعنی موقع دم کردن برنج کمی از این هویج ها رو با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده و از برنج آبکش شده یک یا دو کفگیر به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و توو قابلمه ای ک روغن داغ کرده اید بریزید و سطحش رو صاف کنید و بقیه ی برنج رو بریزید و طبق همیشه دم کنید