خانه
110K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    استفاده از تفاله هویج  ، نکته روز کدبانوگری

    وقتی با دستگاه آبمیوه گیری آب هویج گرفتید تفاله ها رو دور نریزید اونها رو بسته بندی کنید و در فریزر نگهدارید

    ۱-وقتی میخواهید فسنجون درست کنید برابر گردوهاتون از این هویج ها استفاده کنید اصلا طعم فسنجونتون تغییر نمیکنه فقط کمی روغن فسنجونتون رنگ هویج میگیره ک انگار زعفرون زدی

    ۲-وقتی سوپ درست میکنید از این هویج ها بریزید هم زود میپزه هم لعاب میندازه

    ۳-وقتی کوکو درست میکنید از این هویج ها به مایع کوکو اضافه کنید البته اگر تازه باشه یعنی قبل از گذاشتن توو فریزر بهتره

    ۴-وقتی مرغ میپزید پیاز رو رنده ی درشت کنید و کمی تفت بدید و از این هویج ها هم اضافه کنید و به مرغتون طعم بدید

    ۵-وقتی برنج میپزید با این هویج ها ته دیگ هویج درست کنید یعنی موقع دم کردن برنج کمی از این هویج ها رو با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده و از برنج آبکش شده یک یا دو کفگیر به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و توو قابلمه ای ک روغن داغ کرده اید بریزید و سطحش رو صاف کنید و بقیه ی برنج رو بریزید و طبق همیشه دم کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان