تاريخ_مصرف_موادغذايي
تـﺎﺭﯾـﺦ ﻣـﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ، ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﺎﺩﻩ ﯼ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻓﺎﺳﺪ ﺷﺪﻥ ﺁﻥ ﺑﺪﺍﻧﺪ، ﻣﺸــﺮﻭﻁ ﺑـﺮ ﺍﯾـﻨـﮑﻪ ﺷﺮﺍﯾـﻂ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﺎﺩﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﮔﺮﺩﺩ. ﺍﯾـﻦ ﻣـﺪﺕ ﺑـﻪ ﻋــﻮﺍﻣــﻠـﯽ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎﺕ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ، ﻧﻮﻉ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﻭ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺁﻧﻬـﺎﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﺩ.
ﺣﺎﻝ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﺑﯿﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.
🔹1- ﺳﺲ ﮐﭽﺎﭖ ﻭ ﺧﺮﺩﻝ: 4 ﺗﺎ 6 ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ
🔹2- ﺗﺮﺷﯽ : 1 ﺳﺎﻝ
🔹3- ﻧﺎﻥ : 3ﺗﺎ 5 ﺭﻭﺯ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﯾﺨﭽﺎﻝ، 1ﻫﻔﺘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ، 3ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯾﺰﺭ
🔹4- ﺁﺟﯿﻞ : 8 ﻣﺎﻩ
🔹5- ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻧﯽ : 2 ﺳﺎﻝ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ)
🔹6- ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻩ(ﺩﺭ ﻗﻮﻃﯽ) : 6 ﻣﺎﻩ
🔹7- ﺳﺮﮐﻪ : ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ (ﺗﻨﻬﺎ ﺩﺭ ﻇﺮﻭﻑ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺷﻮﺩ)
🔹8- ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺟﺎﺕ : 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ)
🔹9- ﭼﺎﯼ : 18 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)
🔹10- ﺷﮑﺮ : 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)
🔹11- ﺑﺮﻧﺞ: 24 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ)
🔹12- ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ: 24 ﻣﺎﻩ
🔹13- ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ: 18 ﻣﺎﻩ (ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)
🔹14- ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ: 24 ﻣﺎﻩ (ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)
🔹15- ﻏﻼﺕ: 6 ﺗﺎ 12 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ)، 2 ﺗﺎ 3 ﻣﺎﻩ
🔹16- ﺷﮑﻼﺕ: 12 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﻨﮏ)
🔹17- ﺁﺭﺩ: 6 ﺗﺎ 8 ﻣﺎﻩ (ﻇﺮﻑ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ)
🔹18- ﮊﻟﻪ: 7 ﻣﺎﻩ
🔹19- ﻋﺴﻞ : 12 ﻣﺎﻩ
🔹20- ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ: 2 ﺗﺎ 3 ﻣﺎﻩ (ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻧﮕﺮﺩﺩ)
🔹21- ﻧﻤﮏ : ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ