خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    نکته های آشپزی برای نو عروسان

    آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها :

    قورمه سبزی : دو واحد تره + يک واحد جعفری ( بعضی ها مقدار کمی شنبليله يا اسفناج هم می ریزند كه لعابدار شود . )

    سبزی پلو : دو واحد تره + یک واحد جعفری + كمی شويد + سير تازه ريز شده یا دو سه حبه سير معمولی

    كوكو سبزی : می توانید از همان سبزی پلو درست کنید یا فقط تره بریزید که می شود کوکوی تره .

    آش : تره + جعفری + گشنيز + اگه فصل اسفناج بود اسفناج و اگه نبود برگ چغندر . اگه دوست داريد آشتون معطر بشه توش كمی هم ترخون بريزيد . اگر سبزيتان فريزری بود برای اين كه عطر سبزی تازه بگيرد موقع پخت يک دسته ی كوچولو گشنيز داخلش خرد كنيد .

    دلمه : مرزه + تره + شويد ( خيلی كم چون عطر شويد نافذه )

    آب دوغ خيار : مرزه + شويد + پيازچه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان