۱۵:۱۶ ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
✴️جلوگیری از پلاسیده شدن هویج
قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده میكند.
✴️پوست كندن گوجه فرنگی
ابتدا گوجهها را به مدت 8 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید. پوست گوجهها براحتی جدا میشود.
✴️پوست كندن سیر
میتوانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربهای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.