خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    تقدیم به خانم ها ترفندهای خوشمزه تر شدن غذاها

    🌺: . -برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.

    -برای اینکه برنجمون خو ب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. 

    -برای اینکه #قورمه_سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق #شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

    -برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.

    -برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری #پودر_گل_سرخ اضافه کنید بهش.

    -برای اینکه یه #قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره #گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید. 

    -برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.

    -برای اینکه #ماکارونی و #لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.

    -برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته.

    🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش #رب انار بریزید

    🔸برای خوشمزه تر شدن #کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید

    🔸برای اینکه #پنیر_پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید

    🔸برای اینکه #آش_رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی #بلغور_گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون

    🔸برای برداشتن #ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود

    🔸اگر میخواهی پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .

    🔸برای تازه ماندن برنج  پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.

    🔸برای #ترد_شدن_گوشت

    روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید

    🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران :

    هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.

    خانمهای کدبانو از #پودر_جو توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق   بریزین،

    اول : آب خورش غلیظ میشه 

    دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره 

    سوم: موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه،

    توی کتلت ها و همین طور توی هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها میپزین هم میتونین1 استفاده کنین 

    این مطالب را برای همه به اشتراک بگذارید!

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان