تقدیم به خانم ها ترفندهای خوشمزه تر شدن غذاها
🌺: . -برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.
-برای اینکه برنجمون خو ب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.
-برای اینکه #قورمه_سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق #شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.
-برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.
-برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری #پودر_گل_سرخ اضافه کنید بهش.
-برای اینکه یه #قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره #گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید.
-برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.
-برای اینکه #ماکارونی و #لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.
-برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته.
🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش #رب انار بریزید
🔸برای خوشمزه تر شدن #کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید
🔸برای اینکه #پنیر_پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید
🔸برای اینکه #آش_رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی #بلغور_گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون
🔸برای برداشتن #ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود
🔸اگر میخواهی پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.
🔸برای #ترد_شدن_گوشت
روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید
🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران :
هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.
خانمهای کدبانو از #پودر_جو توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق بریزین،
اول : آب خورش غلیظ میشه
دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره
سوم: موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه،
توی کتلت ها و همین طور توی هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها میپزین هم میتونین1 استفاده کنین
این مطالب را برای همه به اشتراک بگذارید!