🍜 تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش
🌿مجموعه: نکات مهم آشپزی
🍀 بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
🍀 سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
🍀 برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.
🍀 سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
🍀 در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
🍀 برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
🍀 یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
🍀 افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن شود