خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۲۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نكات و فوت فن شيرينى_برنجى 

    ✅برای شیرینی برنجی دقت كنيد هر آرد برنجی که از بیرون میخرن رنگش تیره نباشه 

    ✅ارد برنج مصرفى رو حتما از الک حریر رد کنيد از پارچه حریر یا جوراب یا هر پارچه ای که بشه ارد برنج رو الک کرد . 

    ✅بهتون تضمين داده ميشه  با این کار شیرینی برنجی عالی و نرمی خواهید داشت 

    ✅حتما توجه کنید بعضی برنجی های بیرون که میخرید درشته و زیر دندون میاد بخاطر استفاده ارد برنج نامرغوبه و دارای ناخالصى نباشه

    ✅در صورتيكه آرد برنج رو خودتون میخواین تهیه کنید از چند روز قبل درست کردن شیرینی اینکار رو انجام بدین بخصوص کسانی که سفارش میرن از یکی دو ماه قبل به فکر تهیه ارد برنج باشيد. 

    ✅ارد برنج رو وقتی میخرین بو بکشید تا بتونید رایحه برنج رو احساس کنید کیفیت عالی شیرینی برنجی از ارد برنج مرغوب و سفیده .

    ✅پيشنهاد ميشه از ترکیب یک سوم روغن نیمه جامد و دو سوم روغن قنادی استفاده كنيد

    ✅ابتدا روغنتون رو با حرارت ملایم آب کنید روغن قنادی اگه استفاده میشه بازم باید آب کنید .روغن اب کرده و پودر قند تون رو در ظرفی بریزین و با چنگال یا قاشق کمی هم بزنید تا مخلوط هم بشن .

    ✅برای این شیرینی بهتره پودر قندتون رو هم الک حریر رد کنید .

    ✅ براى اين مقدار مواد اوليه يك عدد تخم مرغ رو زرده و سفیده شو جدا کنید سفیده رو چشمی نصف کنید .

     ✅توجه كنيد که آرد برنج چون انواع مختلفی از انواع برنجه ری برنجها هم با هم فرق داره پس باید باید به این نکته توجه کنید که آبخوره هر ارد برنجی با هم فرق داره .

    ✅ حتما سه یا چهار قاشق سوپخوری رو در انتهای اضافه کردن آرد برنج نگهدارین در حدی ارد برنج اضافه بشه که خمیر نرمی بدست بیاد .

    ✅  آرد برنج رو حتما قاشق قاشق اضافه کنید فقط به یک نکته مهم برای شیرینی برنجی باید توجه بشه اگر به این نکته توجه نشه خمیر شیرینی بعد استراحت خشک میشه و پودری دیگه نمیشه جمعش کرد .

     ✅همه این مواد رو در حدیکه مخلوط هم بشن با قاشق هم بزنید 

    ✅اگر تمايل داريد نان برنجی زعفرونی داشته باشید توجه داشته باشید زعفران رو با حداقل آب بصورت خمیری دربیارن آبکی نباشه چون برنجیتون حین پخت خشک میشه .

    ✅برای ری برنج در این مدت استراحت لازمه . و اگر دیده باشین بعضیها فرصت استراحت نمیدن یا دستورشون این استراحت رو نداره شیرینی شون خشک تر و فرم دهیش سخت تر میشه و اگر روش مهر میزنند از اطراف ترک میخوره بخاطر استراحت ندادن خمیر برنجیه .

     ✅زعفران رو به نصفی از خمیر اضافه کنید یا به تمام خمیر و با دست کمی ورز بدین تا رنگ به همه خمیر برسه و یکدست بشه .

    ✅خمیر برنجى رو روی یک نایلون بذارید و روش نایلون بندازین و وردنه کنید به ارتفاع نیم سانت .

     ✅اگه یه موقع با اینکه تذکر داداه شده ارد برنج رو کمتر بریزن زیاد ریختین و خمیر خشک شد میتونید نصف سفیده تخم مرغ که از دستور باقیمانده رو به خمیر اضافه کنید ولی بهترین کار همین روش اضافه کردن کم کم آرد به مواده .

    ✅ حالا خمیر رو در دو نایلون جداگانه بپیچید و در محیط آشپزخونه به مدت 24 ساعت استراحت بدین . این استراحت دادن خمیر برنجی خیلی مهمه و حتما باید انجام بشه

    ✅بعد از استراحت فر رو روی 150 درجه سانتیگراد روشن کنید مشابه مورد نياز براى شيرينى نخودچی .

    ✅میتونه ارتفاع شیرینی کمتر هم باشه سعی کنید ارتفاع همه خمیرهای کاترخورده یکسان باشه تا هنگام پخت همه یکسان پخته بشن .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان