خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    اگر کیک شما ظاهری چروکیده و جمع شده داردپس حتما:

     قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.

    قالب بیش از حد چرب شده است.

     مواد بیش از حد مخلوط شده است.

     مقدار مایعات زیاد بوده است.

    کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ) خوابیدن پف کیک

    هوادهی مواد به درستی انجام نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.

     پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)

    میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.

     قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.

    کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.

      در فر قبل از پخت باز شده است.

     دمای فر کم بوده است.

    مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می شود)

    بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان