اشکالات _رایج_شیرینی_پزی
دلایل پهن شدن شیرینی و بیسکوئیت در سینی فر درهنگام پخت :
1.مواد اولیه ی تهیه ی شیرینیو بیسکویت را با دقت اندازه گیری نکرده اید.
2.درجه حرارت فر به اندازه ی کافی بالا نبوده است. (فر گرمای لازم را نداشته است)
3.مواد اولیه را بیش از حد هم زده اید.
4.شیرینی یا بیسکویت را در سینی داغ چیده اید.
5.در بعضی از شیرینیها اگر مقدار روغن زیاد شود، شیرینی پهن میشود.
دلایل خشک و سفت شدن شیرینی و بیسکو ئیت بعد ازپختن و خنک شدن:
1.باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینیاست.
2.اگر شیرینیبه مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت میشود.
3.برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینیمیشود.
4.اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن میافتد و بعد از پخت، شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت میشود.
5-هرگز برای پخت شیرینی وبیسکوییت از سینی فر استفاده نکنید بدلیل نازک بودن زیر شیرینیها بلافاصله می سوزد همینطور سینی تفلون را توصیه نمیکنم بهترین سینی ها الومینیوم هستن وکار با انها بسیار راحت است.
6-دقت کنید در انواع شیرینی خصوصا سنتی روغن شماره 50 بهترین نوع روغن قنادی می باشد کار با ان ساده است و بعد خنک شدن شیرینی را بیش از حد سفت نمیکند.
7-خمیر اماده شده رو بیش از زمان ذکر شده استراحت ندهید حالت لاستیکی پیدا میکند.
8-در سوهان عسلی وقتی کاملاسوهان پخت زعفرون را اضافه کنید.
9-در شیرینی کرکی اشتباه در اندازه گیری شکر باعث سفت وخشک شدن ان میشود و کم بودن سبب وارفتن شیرینی.
10-داغ بودن بیش از حد فر سبب ترک در شیرینیها خصوصا نخودی میشود چنانچه با این مورد مواجه شدید دفعه بد از میزان حرارتی که عنوان شده 10تا20 درجه دما راکم
کنید