خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    نكاتي براي انواع خورش


    مواد لازم :

    علاقه قدري

    طرز تهيه :

    براي تهيه خورشها به نكات ذيل توجه كامل داشته باشيد :
    خورش بايد با حرارت ملايم طبخ شود .
    خورش را نبايد زياد بهم زد زيرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بين رفتن شكل آنه مي شود .
    انواع سبزي را بايد بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ريخت .
    چاشني خورش ها بستگي به ذائقه اشخاص دارد بدين جهت ممكن است برحسب ذائقه چاشني آنرا كم يا زياد كرد .
    خورش بايد كم آب و كتملا جا افتاده باشد .
    براي سرخ كردن پياز بايد دقت كامل كرد كه پياز زياد سوخته نباشد يا سفيد نماند بلكه رنگ آن كاملا طلائي شود .
    نمك و ترشي و چاشني خورش را بايد در اواخر طبخ داخل خورش ريخت .
    گوشت كليه خورشها بايد با حرارت ملايم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزيجات آن اضافه گردد .
    وقتي تمام مواد خورش پخته شد در آنرا باز ميگذاريم تا آب زيادي آن تبخير شود .
    براي تهيه پياز داغ :
    براي تهيه دو تا سه قاشق پياز سرخ كرده كه درتمام خورشها مصرف ميشود بايد سه تا چهار عدد پياز متوسط را خرد كرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوري روغن آبكرده در ظرفي ريخت و رويي آتش گذارد و گاهي آهسته بهم زد تا پياز طلائي رنگ شود . و بلافاصله يك استكان آب ريخت كه رنگ آن زياد تيره نشود .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان