۱۳:۳۴ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
براي خوشمزه كردن سويا به نكته هاى زير دقت كنيد :
ابتدا سويا را در مفدار لازم آب گرم خيس كنيد و يكي دو بار آب آن را عوض كنيد . وقتي سويا نرم شد ، آن را در صافى بريزيد تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پياز رنده شده را سرخ كنيد و به آن ادويه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنيد ، حالا سويا را داخل آن بريزيد و تفت دهيد .
در اين مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نيز به مواد اضافه كنيد اندكى صبر كرده و يك استكان آب به اين مخلوط اضافه كنيد حالا درب ظرف را بگذاريد تا با حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه بپزد . حالا سوياى شما مزه دار شده است . آين را به ماكارونى يا خوراك مى توانيد اضافه كنيد.