خانه
302K

تزیینات پلو و چلو ...

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزیینات پلو و چلو ...

    هويج پلو با مرغ 


    برنج دو پیمانه
    مرغ دو تکه سینه یا ران
    هویج سه عدد متوسط
    پیاز دو عدد متوسط
    زعفران, فلفل, گلاب, زردچوبه,آبغوره, رب گوجه فرنگی, کره

    ابتدا مرغ ها را بعد از یک بار جوشاندن و ریختن کف مرغ بهمراه آب آن, با یک عدد پیاز, فلفل, زردچوبه تفت داده و با یک لیوان آب و آبغوره و نمک میگزاریم کامل بپزد, بعد از پخت با زعفران و یکم رب گوجه سرخ میکنیم, حال مرغ آماده اس. هویج ها را با رنده درشت رنده میکنیم و با پیاز تفت مدهیم بعد کره, زعفران, به دلخواه شکر یا عسل و گلاب یا پودر هل اضافه میکنیم و کنار میگزاریم,
    حال برنج را که از قبل با نمک و آب خیس کرده ایم با آب جوش آبکشی میکنیم, حال یک لایه برنج یک لایه از مخلوط هویج, و لایه لایه میریزیم تا موادمون تموم بشه بعد دم میگزاریم تا برنج دم بکشه. در اخر میتونید رو برنج کره اب شده هم بریزید.
    در آخر برنج رو با مرغ سرو میکنید.
    نکته:١.میتونید از آب مرغ هم لابلای برنج بریزید.٢. میتونید مرغ رو ریش ریش کرده و لابلای برنج دم بگزارید.٣. با خلال پسته هم میتونید تزیین کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان