خانه
135K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    راز ته دیگ طلایی

    قرار نیست بگذارید آنقدر ته قابلمه بماند تا سیاه سوخته شود. از آن طرف هم کسی خاطر ته دیگ بی رنگ و رو را نمی خواهد. نکته اینجاست که زعفران باید به جزء جداناپذیر ته دیگ شما تبدیل شود. کافی است دمکرده زعفران را به همراه کمی آب و روغن ته دیگ به جوش بیاورید و بعد برنج یا مواد ته دیگ تان را روی آن بریزید. این کار باعث می شود پیش از بسته شدن یک لایه قهوه ای تیره یا سیاه روی ته دیگ، به رنگ پرابهت طلایی دست یابید.

    با زعفران یا حتی کمی زردچوبه می توانید تا حدودی دوز سلامتی ته دیگ را بالا ببرید. ضمن آنکه زعفران عطر و بوی خوشایندی هم به غذای شما می دهد و نشاط آور است. زردچوبه هم معده تان را تقویت می کند و خواص ضدسرطانی دارد. علاوه بر این بعضی از انواع ته دیگ، مثل ته دیگ کدو حلوایی یا لبوی ورقه شده، به طور طبیعی رنگ زیبایی به ته دیگ شما می بخشد و دیگر نیاز نیست به مدت طولانی آن را روی شعله نگه دارید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان