بهترین روغن برای ته دیگ
اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که برای درست کردن ته دیگ، هر روغنی دم دست تان باشد استفاده می کنید، بهتر است تجدید نظر کنید. از خواص شگفت انگیز روغن کنجد چقدر می دانید؟ روغن کنجد از آن دسته چربی هایی است که برای هر سه گونه مصرف مورد استفاده قرار می گیرد. پس از سرخ کردن خوراکی ها با آن واهمه نداشته باشید. ضمن اینکه این روغن را می توانید چاشنی باقی غذاها و سالاد کنید.
روغن کنجد می تواند شما را از بیماری شایع این روزها، سرطان دستگاه گوارش، در امان نگه دارد و شما را از شر یبوست خلاص کند. علاوه برآن، از روغن ذرت هم می توانید استفاده کنید اما این نوع روغن به دلیل داشتن امگا ۶ بیشتر از امگا ۳ کمتر مورد توجه است. ضمن آنکه بعضی از متخصصان تغذیه روغن زیتون را برای سرخ کردن توصیه نمی کنند و بر این باورند که این روغن برای استفاده روی غذاها و انواع سالاد مناسب تر است.