چند فوت ته ديگي
براي تكميل فوت و فن ها اين چند نكته را هم اضافه مي كنيم.
ـ اگر داخل پلوپز برنج را دم مي كنيد، درجه حرارت نبايد زياد باشد. در غير اين صورت ته ديگ مي سوزد.
ـ اگر از قابلمه تفلون استفاده مي كنيد، از نظر حرارت كمتر با مشكل روبرو مي شويد و امكان سوخت ته ديگ كمتر است.
ـ اگر از قابلمه معمولي استفاده مي كنيد حتماً ۱۰ دقيقه قبل از زماني كه گفته شده، حرارت را خاموش كنيد. اما دم كني را بر نداريد.
ـ براي اينكه ته ديگ زودتر و بهتر جدا شود، ته قابلمه را داخل آب سرد يا حوله خيس بگذاريد.
ـ اگر از خمير نان باگت استفاده مي كنيد، مي توانيد آن را كف ظرف شكل بدهيد و بعد برنج را روي آن بريزيد.