خانه
135K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ته ديگ و قابلمه

    اين كه شما از چه قابلمه اي براي تهيه غذا استفاده مي كنيد، مهم است. اگر از قابلمه «تفلني» استفاده كنيد، خطر تهيه ته ديگ چند برابر مي شود.
    ضرر: خطر انتقال تركيب هاي نامناسب قابلمه به داخل ته ديگ وجود دارد. بهتر است اگر تصميم به درست كردن ته ديگ داريد، استفاده از قابلمه تفلوني را فراموش كنيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان