خانه
135K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    2 تا 3 ساعت با شعله ملایم دم کنید.

    ته ديگ با دنده گوسفند :

    توصيه مي شود دنده ها را خام ته ديگ نريزيد بنابراين :

    اول کمي پياز داخل يک ديگ بريزيد و بعد از آنکه طلايي شد دنده ها را اضافه کنيد و تفت بدهيد کمي نمک سپس فلفل سياه البته بعد از آنکه کمي رنگ دنده ها از حالت قرمزي درآمد و درنهايت کمي آبليمو به آن اضافه کنيد حالا اين دنده ها که طعم خوبي هم گرفته بچينيدته ديگ برنجتان کمي روغن هم بريزيد و برنج را روي دنده ها بريزيد شعله گاز هم مثل ته ديگ نان لواش تنظيم شود

    نکته ۱ : مدت زمان براي تمام ته ديگ ها يا به عبارتي دم کشيدن يک ديگ با ۳۰ کيلو برنج  يک ساعت و نيم تا يک ساعت و چهل و پنج دقيقه  مي باشد به استثنا لوبيا پلو که تا ۲ ساعت جا دارد که بماند .  

    نکته ۲ : اگرنخواستيد ته ديگ بگذاريد ۲ تا راه داريد :

    ۱-  وسيله هايي است به نام زير ديگي که بر اساس سايز ديگ ها ساخته شده  داخل ديگ را حدود يک آبگردان بزرگ آب بريزيد و زير ديگي ها را بگذاريد و برنج را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بکشد . شعله را هم ابتدا کمي زياد کنيد تا آب داخل ديگ جوش بيايد بعدکم کنيد

    ۲- کمي آب داخل ديگ بريزيد (کمتراز حالت بالا) و يک مجمعه ( سيني بزرگ) داخل ديگ دمر کنيد وبرنج را روي آن بريزيد .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان