ته ديگ با دنده گوسفند :
توصيه مي شود دنده ها را خام ته ديگ نريزيد بنابراين :
اول کمي پياز داخل يک ديگ بريزيد و بعد از آنکه طلايي شد دنده ها را اضافه کنيد و تفت بدهيد کمي نمک سپس فلفل سياه البته بعد از آنکه کمي رنگ دنده ها از حالت قرمزي درآمد و درنهايت کمي آبليمو به آن اضافه کنيد حالا اين دنده ها که طعم خوبي هم گرفته بچينيدته ديگ برنجتان کمي روغن هم بريزيد و برنج را روي دنده ها بريزيد شعله گاز هم مثل ته ديگ نان لواش تنظيم شود
نکته ۱ : مدت زمان براي تمام ته ديگ ها يا به عبارتي دم کشيدن يک ديگ با ۳۰ کيلو برنج يک ساعت و نيم تا يک ساعت و چهل و پنج دقيقه مي باشد به استثنا لوبيا پلو که تا ۲ ساعت جا دارد که بماند .
نکته ۲ : اگرنخواستيد ته ديگ بگذاريد ۲ تا راه داريد :
۱- وسيله هايي است به نام زير ديگي که بر اساس سايز ديگ ها ساخته شده داخل ديگ را حدود يک آبگردان بزرگ آب بريزيد و زير ديگي ها را بگذاريد و برنج را روي آن بريزيد و بگذاريد دم بکشد . شعله را هم ابتدا کمي زياد کنيد تا آب داخل ديگ جوش بيايد بعدکم کنيد
۲- کمي آب داخل ديگ بريزيد (کمتراز حالت بالا) و يک مجمعه ( سيني بزرگ) داخل ديگ دمر کنيد وبرنج را روي آن بريزيد .