ته چین با ته دیگ گوجه فرنگی و بادمجان
بادمجان سرخ کرده به صورت حلقه ای …………………………………… ۲ عدد
گوجه فرنگی ………………………………………………………………. ۱ عدد
برنج ایرانی ……………………………………………………………….. پخته شده ۳ پیمانه
زعفران آب کرده …………………………………………………………… ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ته چین با ته دیگ گوجه فرنگی و بادمجان :
برنج ایرانی و طعم خوشایند این برنج در همه ی دنیا پیچیده و چه بسا تمام آشپزهای ماهر برای رستوران و هتل های مجلل خود از این برنج استفاده می کنند.
اما متاسفانه ما در کشورمان قدر این نعمت را نمی دانیم و از برنج کشورهای دیگر , که نه طعم خوشایند و نه عطر دلپذیری دارند استفاده می کنیم .
داخل قابلمه نسوز کمی روغن و زعفران آب کرده می ریزیم وگوجه فرنگی را حلقه حلقه می کنیم و ته قابلمه می چینیم و روی گوجه فرنگی ها را بادمجان سرخ کرده حلقه ای قرار می دهیم . نیمی از برنج دم کرده را با زعفران آب کرده مخلوط می کنیم و روی بادمجان می ریزیم. و بقیه ی برنج را نیز روی آنها می ریزیم .
روغن روی برنج می ریزیم . برنج را دم می کنیم . بعد از نیم ساعت گاز را خاموش می کنیم و کمی بعد از اینکه برنج از گرمایش کم شد آن را بر می گردانیم.
این ته چین بسیار با خورشت قیمه و یا خورشت گوشت خوشمزه می شوند. و به اصطلاح مکمل هم هستند.