خانه
135K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ته چین با ته دیگ گوجه فرنگی و بادمجان

    بادمجان سرخ کرده به صورت حلقه ای …………………………………… ۲ عدد

    گوجه فرنگی ………………………………………………………………. ۱ عدد

    برنج  ایرانی ……………………………………………………………….. پخته شده ۳ پیمانه

    زعفران آب کرده …………………………………………………………… ۵ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه ته چین با ته دیگ گوجه فرنگی و بادمجان :

    برنج ایرانی و طعم خوشایند این برنج در همه ی دنیا پیچیده و چه بسا تمام آشپزهای ماهر برای رستوران و هتل های مجلل خود از این برنج استفاده می کنند.

    اما متاسفانه ما در کشورمان قدر این نعمت را نمی دانیم و از برنج کشورهای دیگر , که نه طعم خوشایند و نه عطر دلپذیری دارند استفاده می کنیم .

    داخل قابلمه نسوز کمی روغن و زعفران آب کرده می ریزیم وگوجه فرنگی را حلقه حلقه می کنیم و ته قابلمه می چینیم و روی گوجه فرنگی ها را بادمجان سرخ کرده حلقه ای قرار می دهیم . نیمی از برنج دم کرده را با زعفران آب کرده مخلوط می کنیم و روی بادمجان می ریزیم. و بقیه ی برنج را نیز روی آنها می ریزیم .

    روغن روی برنج می ریزیم . برنج را دم می کنیم . بعد از نیم ساعت گاز را خاموش می کنیم و کمی بعد از اینکه برنج از گرمایش کم شد آن را بر می گردانیم.

    این ته چین بسیار با خورشت قیمه و یا خورشت گوشت خوشمزه می شوند. و به اصطلاح مکمل هم هستند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان